Κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο!

Ερευνητική Εργασία

Χρήσιμα Έντυπα

useful forms

Οι 9 Τομείς του ΕΠΑ.Λ

new sectors logo s

Δανειστική Βιβλιοθήκη

logo-lib

Βικιπαίδεια

Δ/νση Β΄/θμιας Εκπ/σης

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συνδεθείτε

Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής
Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017 - 2018,υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017.
Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.
Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι:

1. οι κωδικοί taxis

2. email επικοινωνίας

3. Σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας.
 
Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους ο/η οποίος/α δε διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής κατά τη διαδικασία της εγγραφής στο σχολείο.

Πρόσβαση αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Τ.Ε.Ι., ΑΣΠΑΙΤΕ, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπ/σης (ΑΣΤΕ), των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Πυροσβεστών, των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), και για ειδικό ποσοστό θέσεων 1% επί του αριθμού των θέσεων ανά Τμήμα σε τμήματα σχολών των Πανεπιστημίων.

Σχολές ΑΤΕΙ και ΤΕΙ

 Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

 

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 λήγει στις 19 Μαΐου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

  

Προκύρηξη

Προθεσμίες Δικαιολογητικών 

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση

 

ΑΡΧΙΖΕΙ Η «ΜΑΘΗΤΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

θεσμός της μαθητείας αποτελεί μία στρατηγική κατεύθυνση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου για την Αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και της Μαθητείας καθώς και για την ενίσχυση της ελκυστικότητάς της. Επίσης η μαθητεία αποτελεί μία εναλλακτική διαδρομή για αποφοίτους Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο πλαίσιο της αναβάθμισης των επαγγελματικών τους προσόντων.

 

Το έγγραφο

 

Οι έλεγχοι του Α΄ τετραμήνου, του σχολικού έτους 2016-2017, θα δοθούν την Πέμπτη 16/02/2017 και ώρα 12:00 στους γονείς, ή σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο τους, ή στους ίδιους τους μαθητές εφόσον είναι ενήλικοι.

Παρακαλούνται οι γονείς, κηδεμόνες κτλ να μην προσέρχονται νωρίτερα, διότι δεν υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, οι έλεγχοι θα δίνονται στους παραπάνω από την Παρασκευή 17/02/2017 κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.  

 

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση Ημερίδας Σταδιοδρομίας»

Το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ρόδου σε συνεργασία με τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/νήσου, ΚΠΕ Πεταλούδων συνδιοργανώνουν Ημερίδα Σταδιοδρομίας με τίτλο:

«Επαγγέλματα του Μέλλοντος»

Η Ημερίδα έχει ως σκοπό, την ενημέρωση μαθητών/τριων των ΓΕ.Λ.-ΕΠΑΛ  για τα επαγγέλματα που συνδέονται με την αγορά εργασίας.  Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου  2017 στις 18.00μ.μ., στο Νεστορίδειο Μέλαθρον.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση Ημερίδας Σταδιοδρομίας

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σας γνωρίζουμε, ότι σύμφωνα με τα σχετικά, οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2020 (γεννημένοι το έτος 1999), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2017 (02 Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου) στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα: Κατάθεση Δελτίων Απογραφής Στρατεύσιμων

Δείτε στο παρακάτω αρχείο το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων, των εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων και των Πρακτικών Δοκιμασιών για τα ΤΕΦΑΑ 2016.

sq Πρόγραμμα

Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε έγγραφο σχετικό με την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των  Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και την προκύρηξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

sq Προθεσμία Υποβολής Δικαιολογητικών

sq Προκύρηξη

Στις 4 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του σχολείου μας στην Τουριστική Σχολή ΑΣΤΕΡ. Η επίσκεψη υλοποιήθηκε στα πλαίσια των μαθημάτων «Εισαγωγή στον Τουρισμό» της Β΄ Λυκείου και «Εφαρμογές Η/Υ στον τουρισμό» της Γ΄ Λυκείου του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν 30 μαθητές, 13 μαθητές της Β΄Τάξεως και 17 μαθητές της Γ΄Τάξεως του Τομέα των Τουριστικών Επιχειρήσεων. Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Κωστούλα Παρασκευή (ΠΕ18.35) και Πολυχρονάκη Χρυσή (ΠΕ09).

aster 161

Διαβάστε περισσότερα: Διδακτική Επίσκεψη στην Τουριστική Σχολή ΑΣΤΕΡ

Υποκατηγορίες

Ημερολόγιο Νέων

August 2017
Mo Tu We Th Fr Sa Su
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Νέα του Υπουργείου

Πρόγραμμα Εκπ/κής Υποστήριξης

logo espa

Ο Καιρός μας

O καιρός σήμερα

Σύνδεση διαχειριστή

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΑ.Λ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
Νικολάου Πλαστήρα, Παραδείσι Ρόδου
Τ.Κ.: 85106
 Τηλ:   (+30) 22410 81460
 Φαξ:  (+30) 22410 98124
  Email:  epalpara@otenet.gr

Copyright © 2017 ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ. Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστοσελίδας: Ζησοπούλου Αναστασία (ΠΕ19). All Rights Reserved.