Κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο!

ΥΛΗ 2019

Σχολικός Ψυχολόγος

Οι 9 Τομείς του ΕΠΑ.Λ

new sectors logo s

Χρήσιμα Έντυπα

useful forms

Ερευνητική Εργασία

Δανειστική Βιβλιοθήκη

logo-lib

Βικιπαίδεια

Δ/νση Β΄/θμιας Εκπ/σης

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 13 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συνδεθείτε

Η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Ευρωπαική Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 με σύνθημα "Αγαπώ την Άθληση - Αγαπώ την Υγεία μου" πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019. Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός του σχολικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές αγωνίστηκαν στην καλαθοσφαίριση, στο ποδόσφαιρο και χειροσφαίριση.

Διαβάστε περισσότερα: 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

Η ΕΥΘΥΤΑ και το Επαγγελματικό Λύκειο Παραδεισίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 στο Πνευματικό Κέντρο Παραδεισίου.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα: Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια - Γιατί είναι ΕΥΘΥΝΗ ΌΛΩΝ ΜΑΣ!!

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, ημέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου αλλά και ημέρα εορτασμού της ελληνικής επανάστασης του 1821, οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας γιόρτασαν τη διπλή αυτή εορτή για τον ελληνισμό στο ναό του Αγίου Νικολάου Παραδεισίου.

Συγκίνηση σκόρπισε ο Πανηγυρικός Λόγος που εκφώνησε η φιλόλογος μας, κα Κουτρουλού Ζωή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα: Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019 

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Τετάρτη 20 Μαρίου 2019 ως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2018 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

 Εγκύκλιος Αίτησης - Δήλωσης ΕΠΑΛ Έτους 2019 με ΑΔΑ
 Υπόδειγμα 1
 Υπόδειγμα 2
 Υπόδειγμα 3
 Εγκύκλιος για υποβολή Δικαιολογητικών

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.», όλα τα ΕΠΑ.Λ. της χώρας έχουν στελεχωθεί με ψυχολόγους. Ειδικότερα, ο/η ψυχολόγος που απασχολείται στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»:

  • Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε μαθητές, οι οποίοι είτε με δική τους πρωτοβουλία ή κατόπιν παρότρυνσης των καθηγητών τους, διατυπώνουν σχετικό αίτημα.
  • Ευαισθητοποιεί τον Σύλλογο Διδασκόντων σε θέματα δυναμικής της ομάδας-τάξης, επικοινωνίας με τους μαθητές, καθώς και σχέσεων λειτουργικής συνεργασίας στη σχολική κοινότητα.
  • Ενημερώνει, συμβουλεύει και υποστηρίζει τους γονείς σχετικά με θέματα εφηβείας και σχέσεων στην οικογένεια σε επίπεδο ατομικών συνεδριών, ομάδων σχετικού ενδιαφέροντος, σχολών γονέων και ειδικών εκδηλώσεων.
  • Σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας.
  • Συμβάλλει στη δικτύωση του σχολείου με άλλα σχολεία.

aster 1

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα οι ειδικότητες Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις 26 Απριλίου 2018 η οποία συμπεριλάμβανε την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου καθώς και το Ξενοδοχείο RODOS PARK SUITES & SPA.

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης στην ΑΣΤΕΡ και στο Ξενοδοχείο RODOS PARK SUITES & SPA

Αναρτούμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση ποιοτικής και οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετακίνηση μαθητών/τριών-συνοδών από το ΕΠΑΛ Παραδεισίου σε Επτά Πηγές και Έμπωνα την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν με την ταινία ντοκιμαντέρ «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ» στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Σινεμά… Διάβασες;» και κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία κινηματογραφικής αφίσας μεταξύ 228 σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: Διάκριση του ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

anko1

Το I.I.E.K. ANKO academy ΡΟΔΟΥ επισκέφθηκαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα οι ειδικότητες Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων στις 22 Μαρτίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ I.I.E.K. ANKO ACADEMY ΡΟΔΟΥ

Η εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ Λυκείου (τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας- Ειδικότητας Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων) πραγματοποιήθηκε από τις 27.02.2018 έως 03.03.2018 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα: Η εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ Λυκείου

ens 1

Μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση 7ης Μαρτίου 1948 - Η Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

EMP1

Η Α΄ τάξη του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα τα τμήματα Α1 και Α2 πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο χωριό Έμπωνα στις 23-02-2018 από τις 09:00π.μ έως και τις 13:45μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική Επίσκεψη στον Έμπωνα

Ένα ξεχωριστό καρναβαλικό θέαμα, προσέφεραν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας που πήραν μέρος στην καρναβαλική παρέλαση της Κρεμαστής την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

ap 18 1

Διαβάστε περισσότερα: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018

Το σχολείο μας φρόντισε και η φετινή τσικνοπέμπτη να μείνει αξέχαστη στους μαθητές μας. Στο προαύλιο του σχολείου και στα πλαίσια του περιπάτου στήθηκε ψησταριά, οι ψήστες πήραν τις θέσεις τους και σε λίγη ώρα οι μαθητές στις αίθουσες άρχισαν να μουρμουρίζουν ότι κάτι ψήνεται, αφού η μυρωδιά της «τσίκνας» από τα σουβλάκια που ψήνονταν κατέκλυσε το χώρο. Οι μαθητές χόρεψαν στο προαύλιο του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα: Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Αναρτούμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση ποιοτικής και οικονομικής προσφοράς σχετικά με την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών/τριών και συνοδών στην Κω και Νίσυρο από την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 έως την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

Πρόσκληση

Αναρτούμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετακίνηση μαθητών/τριών-συνοδών από το ΕΠΑΛ Παραδεισίου στον Έμπωνα την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2018.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

KAL1

Η Β΄ τάξη του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα τα τμήματα Β1 και Β2 πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στις Πηγές Καλλιθέας και στο Αρχαίο στάδιο στις 23-01-2018 υπό την ευθύνη των καθηγητριών Βασιλοπούλου Βασιλικής (ΠΕ02) και Γερογιάννη Ελένης ΠΕ03.

Διαβάστε περισσότερα: Διδακτική Επίσκεψη της Β' Λυκείου στις Πηγές Καλλιθέας και το Αρχαίο Στάδιο

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την προσφορά του πρακτορείου που επιλέχθηκε για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄Λυκείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στα πλαίσια της σωστής συνεργασίας των καθηγητών του Σχολείου μας με σας, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, σας ενημερώνουμε για τις ώρες που μπορείτε να ενημερώνεστε από τους καθηγητές για την πρόοδο και τη γενικότερη πορεία των παιδιών σας.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα Επίσκεψης Γονέων 2017-2018

Ημερολόγιο Νέων

November 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

8ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους 2018

award 8osd

Νέα του Υπουργείου

Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία

dsv

Πρόγραμμα Εκπ/κής Υποστήριξης

logo espa

Σύνδεση διαχειριστή

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΑ.Λ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
Νικολάου Πλαστήρα, Παραδείσι Ρόδου
Τ.Κ.: 85106
 Τηλ:   (+30) 22410 81460
 Φαξ:  (+30) 22410 98124
  Email:  mail@epal-parad.dod.sch.gr

Copyright © 2019 ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ. Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστοσελίδας: Ζησοπούλου Αναστασία (ΠΕ19). All Rights Reserved.