Κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο!

ΥΛΗ 2018

log ex

Οι 9 Τομείς του ΕΠΑ.Λ

new sectors logo s

Χρήσιμα Έντυπα

useful forms

Ερευνητική Εργασία

Δανειστική Βιβλιοθήκη

logo-lib

Βικιπαίδεια

Δ/νση Β΄/θμιας Εκπ/σης

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 15 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συνδεθείτε

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την προσφορά του πρακτορείου που επιλέχθηκε για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής της Γ΄Λυκείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναρτούμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση ποιοτικής και οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετακίνηση μαθητών/τριών-συνοδών από το ΕΠΑΛ Παραδεισίου στις Πηγές Καλλιθέας και το Αρχαίο Στάδιο Ρόδου την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων Ημερών, το σχολείο μας γιόρτασε και άλλαξε ρυθμούς, διάθεση και χρώμα.

chr 1

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στο χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Παραδεισίου. Στη γιορτή συμμετείχαν μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου, οι οποίοι με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορευτικά μετέδωσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων στους συμμαθητές τους αλλά και στους μαθητές του γυμνασίου διαμορφώνοντας ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 22 Δεκεμβρίου 2017

Το Ξενοδοχείο CASINO RODOS – HOTEL GRANDE ALBERGO DELLE ROSE επισκέφθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2017 οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα η ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών (κ. Ζησοπούλου και κ. Κωστούλα) που συμμετέχει στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα του σχολείου.

hotel de rosse

Διαβάστε περισσότερα: Επίσκεψη στο Hotel GRANDE ALBERGO DELLE ROSE

n 2

Οι μαθητές της Β΄ Τάξεως του Τομέα Πληροφορικής του σχολείου μας επισκέφτηκαν τον πολυχώρο "Θρόνο του Ήλιου" στα πλαίσια των μαθήματος «Βασικά Θέματα Πληροφορικής».

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Β΄Λυκείου στον Πολυχώρο  "Θρόνο του Ήλιου"

"Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν΄ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και για το δίκαιο".

Συνοδεία με τις σκέψεις του Τάσου Λειβαδίτη την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας, τίμησαν τους ήρωες της νεότερης ιστορίας της πατρίδας μας.

17 2

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση 17 Νοεμβρίου 2017

n 2

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές της Γ΄ Τάξεως του Τομέα Πληροφορικής του σχολείου μας επισκέφτηκαν τον πολυχώρο "Θρόνο του Ήλιου" στα πλαίσια των μαθημάτων «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών», «Πληροφοριακά Συστήματα σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς» και «Βασικά Θέματα Πληροφορικής».

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική Επίσκεψη στον Πολυχώρο  "Θρόνο του Ήλιου"

28 par4

Ολόκληρώθηκαν το Σάββατο 28 Οκτωβρίου με την παρέλαση οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του "ΟΧΙ". Οι μαθητές μας συμμετείχαν στην παρέλαση συνοδευόμενοι από την Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κα. Κουνιαζίδου Ελπίδα.

Διαβάστε περισσότερα: Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017

28 11

Η Επέτειος της Ελληνικής Αντίστασης του 1940 αισθητοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο σχολείο μας την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 μέσα από μια όμορφη γιορτή την οποία παρουσίασαν οι μαθητές και μαθήτριες υπό την καθοδήγηση της Φιλολόγου του σχολείου κας Βασιλοπούλου Βασιλικής.

Διαβάστε περισσότερα: Γιορτή 28ης Οκτωβρίου 2017

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων (ΣΣΝ) Δωδεκανήσου προτίθεται να λειτουργήσει σχολή γονέων που θα υποστηρίζεται από την ψυχολόγο και οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια κα Ήρα Λουτσιού, μέλος ΕΔΕΑΥ στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρόδου.

Επίσης, τη συμβουλευτική μπορεί να πλαισιώνει ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα αναπτυχθεί.

Η διάρκεια της συμβουλευτικής ορίζεται στις πέντε (5) συναντήσεις ανά 15ήμερο. Η 1η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 06 Νοεμβρίου 2017, ώρες 17:00-19:00, στο 5ο Γυμνάσιο Ρόδου.

Δείτε αναλυτικά:

Πρόσκληση 

rp7

Το Ξενοδοχείο RODOS PALACE 5* επισκέφθηκαν οι μαθητές του σχολείου μας και συγκεκριμένα οι ειδικότητες Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων στις 20 Οκτωβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαιδευτική - Ενημερωτική Eπίσκεψη στο Rodos Palace

Με αφορμή τον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με κεντρικό σύνθημα «ΑΘΛΟΥΜΑΙ - ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», στις 2 Οκτωβρίου, οι μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑΛ Παραδεισίου είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις, καθώς επίσης και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σε ένα τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά θα υιοθετήσουν στην ενήλικη ζωή τους.

gym2

Διαβάστε περισσότερα: 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού αποτέλεσε έναυσμα για την υλοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων στο Επαγγελματικό Λύκειο Παραδεισίου. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου αλλά και ευρύτερα στην ανάδειξη της οικονομικής και πολιτιστικής επίδρασης του τουρισμού στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στο ΕΠΑΛ Παραδεισίου

ag1

Παρουσία εκπαιδευτικών και μαθητών τελέστηκε χθες ο καθιερωμένος αγιασμός του σχολείου μας. Οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του λυκείου κ. Χατζηπλής Παναγιώτης καλωσόρισαν θερμά τους μαθητές και τους ευχήθηκαν μια δημιουργική, αποδοτική και αποτελεσματική σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα: Έναρξη σχολικής χρονιάς 2017 - 2018

Αγαπητοί μας γονείς και μαθητές,

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα προσέλευσης το αργότερο 09:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή πρόοδο και στις οικογένειες τους δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017 - 2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα: Ηλεκτρονική Εγγραφή για τα Επαλ

Πρόσβαση αποφοίτων Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ) σε Σχολές, Τμήματα και Εισαγωγικές κατευθύνσεις Τμημάτων των Τ.Ε.Ι., ΑΣΠΑΙΤΕ, των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπ/σης (ΑΣΤΕ), των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Πυροσβεστών, των Σχολών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), και για ειδικό ποσοστό θέσεων 1% επί του αριθμού των θέσεων ανά Τμήμα σε τμήματα σχολών των Πανεπιστημίων.

sqΣχολές ΑΤΕΙ και ΤΕΙ

Ημερολόγιο Νέων

January 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Νέα του Υπουργείου

Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία

dsv

Πρόγραμμα Εκπ/κής Υποστήριξης

logo espa

Σύνδεση διαχειριστή

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΑ.Λ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
Νικολάου Πλαστήρα, Παραδείσι Ρόδου
Τ.Κ.: 85106
 Τηλ:   (+30) 22410 81460
 Φαξ:  (+30) 22410 98124
  Email:  epalpara@otenet.gr

Copyright © 2018 ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ. Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστοσελίδας: Ζησοπούλου Αναστασία (ΠΕ19). All Rights Reserved.