Κορυφή

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο! Ώρα για σχολείο!

ΥΛΗ 2019

Σχολικός Ψυχολόγος

Χρήσιμα Έντυπα

useful forms

Ερευνητική Εργασία

Δανειστική Βιβλιοθήκη

logo-lib

Βικιπαίδεια

Δ/νση Β΄/θμιας Εκπ/σης

Οι Επισκέπτες μας

049088
Σήμερα
Χτές
Εβδομάδα
Προηγ. Εβδομάδα
Μήνας
Προηγ. Μήνας
Σύνολο
8
45
148
48469
962
1399
49088

Your IP: 10.2.34.21
Server Time: 2019-08-22 03:13:47

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συνδεθείτε

Καλώς Ήλθατε στην Ιστοσελίδα μας!

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, η οποία ευελπιστούμε να αποτελέσει μια ωφέλιμη και εποικοδομητική ηλεκτρονική πύλη επικοινωνίας με κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη. 

Στόχος μας είναι η προβολή και ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου μας χρησιμοποιώντας τα μέσα που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και φιλοδοξούμε πως τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν θα οδηγούν προς την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας θα βρει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό αναφορικά με το σχολείο καθώς και υλικό για τις σχολικές εκδηλώσεις, τις δραστηριότητες, ανακοινώσεις και προγράμματα. 

Παρακαλούμε όλους, ιδιαίτερα τους γονείς και τους μαθητές του Λυκείου μας, να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα μας και να μη διστάσουν να μας ενημερώσουν για πιθανές εισηγήσεις τους.

 

Ο Διευθυντής Χατζηπλής Παναγιώτης,
οι Καθηγητές 
του  ΕΠΑ.Λ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια - Γιατί είναι ΕΥΘΥΝΗ ΌΛΩΝ ΜΑΣ!!

Η ΕΥΘΥΤΑ και το Επαγγελματικό Λύκειο Παραδεισίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και ώρα 10.00 στο Πνευματικό Κέντρο Παραδεισίου.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Περισσότερα...

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2019

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019, ημέρα εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου αλλά και ημέρα εορτασμού της ελληνικής επανάστασης του 1821, οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας γιόρτασαν τη διπλή αυτή εορτή για τον ελληνισμό στο ναό του Αγίου Νικολάου Παραδεισίου.

Συγκίνηση σκόρπισε ο Πανηγυρικός Λόγος που εκφώνησε η φιλόλογος μας, κα Κουτρουλού Ζωή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Περισσότερα...

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ έτους 2019

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2019 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Τετάρτη 20 Μαρίου 2019 ως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2018 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

 Εγκύκλιος Αίτησης - Δήλωσης ΕΠΑΛ Έτους 2019 με ΑΔΑ
 Υπόδειγμα 1
 Υπόδειγμα 2
 Υπόδειγμα 3
 Εγκύκλιος για υποβολή Δικαιολογητικών

Ενημέρωση για Σχολική Ψυχολόγο

Στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.», όλα τα ΕΠΑ.Λ. της χώρας έχουν στελεχωθεί με ψυχολόγους. Ειδικότερα, ο/η ψυχολόγος που απασχολείται στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»:

  • Παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε μαθητές, οι οποίοι είτε με δική τους πρωτοβουλία ή κατόπιν παρότρυνσης των καθηγητών τους, διατυπώνουν σχετικό αίτημα.
  • Ευαισθητοποιεί τον Σύλλογο Διδασκόντων σε θέματα δυναμικής της ομάδας-τάξης, επικοινωνίας με τους μαθητές, καθώς και σχέσεων λειτουργικής συνεργασίας στη σχολική κοινότητα.
  • Ενημερώνει, συμβουλεύει και υποστηρίζει τους γονείς σχετικά με θέματα εφηβείας και σχέσεων στην οικογένεια σε επίπεδο ατομικών συνεδριών, ομάδων σχετικού ενδιαφέροντος, σχολών γονέων και ειδικών εκδηλώσεων.
  • Σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας.
  • Συμβάλλει στη δικτύωση του σχολείου με άλλα σχολεία.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ΄ Τάξης στην ΑΣΤΕΡ και στο Ξενοδοχείο RODOS PARK SUITES & SPA

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα οι ειδικότητες Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στις 26 Απριλίου 2018 η οποία συμπεριλάμβανε την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου καθώς και το Ξενοδοχείο RODOS PARK SUITES & SPA.

Περισσότερα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση μαθητών σε Επτά Πηγές και Απόλλωνα

Αναρτούμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση ποιοτικής και οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετακίνηση μαθητών/τριών-συνοδών από το ΕΠΑΛ Παραδεισίου σε Επτά Πηγές και Έμπωνα την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Διάκριση του ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν με την ταινία ντοκιμαντέρ «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ» στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Σινεμά… Διάβασες;» και κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία κινηματογραφικής αφίσας μεταξύ 228 σχολείων από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ I.I.E.K. ANKO ACADEMY ΡΟΔΟΥ

Το I.I.E.K. ANKO academy ΡΟΔΟΥ επισκέφθηκαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Παραδεισίου και συγκεκριμένα οι ειδικότητες Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων στις 22 Μαρτίου 2018.

Περισσότερα...

Η εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ Λυκείου

Η εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ Λυκείου (τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας- Ειδικότητας Υπαλλήλων Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπαλλήλων Τουριστικών Επιχειρήσεων) πραγματοποιήθηκε από τις 27.02.2018 έως 03.03.2018 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Περισσότερα...

Εκδήλωση 7ης Μαρτίου 1948 - Η Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου μας συμμετείχαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Περισσότερα...

new sectors logo

anakiklosi

Ημερολόγιο Νέων

August 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

8ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός Ταινιών Μικρού Μήκους 2018

award 8osd

Νέα του Υπουργείου

Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία

dsv

Πρόγραμμα Εκπ/κής Υποστήριξης

logo espa

Σύνδεση διαχειριστή

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΑ.Λ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ
Νικολάου Πλαστήρα, Παραδείσι Ρόδου
Τ.Κ.: 85106
 Τηλ:   (+30) 22410 81460
 Φαξ:  (+30) 22410 98124
  Email:  mail@epal-parad.dod.sch.gr

Copyright © 2019 ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ. Ανάπτυξη & Διαχείριση Ιστοσελίδας: Ζησοπούλου Αναστασία (ΠΕ19). All Rights Reserved.